Myrsky heitti linja-auton mereen – katso uskomattomat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Iso-Britanniaa moukaroi jälleen raju myrsky, joita on saarivaltiossa riittänyt tänä talvena enemmän kuin miesmuistiin. Nyt seuraukset olivat taas odottamattomat, kun myrsky heitti kokonaisen linja-auton maantieltä mereen Walesin Newgalessa.

Linja-auto oli kulkemassa rannan liepeillä eilen iltaseitsemältä, kun jopa 80 kilometrin tuntinopeudella puhaltanut myrsky tempaisi bussin tieltä ja heitti sen mereen. Lopulta linja-auto pysähtyi vain perä rannalla, eli lähes veden ympäröimänä.

Menopelissä oli turmahetkellä kymmenen matkustajaa. Paikalle hälytettiin nopeasti pelastustoimiin Milford Havenin rannikkovartiosto sekä maalta poliisit, palokunta ja ambulansseja sekä helikopteri. Kukaan ei loukkaantunut.