Mikä pikkumekko! Miljoonien miesten päiväuni tiukassa nahka-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

32-vuotias supermalli Alessandra Ambrosio ihmetytti taannoin vaalentamalla kulmakarvansa. Nainen on tullut parhaiten tutuksi Victoria’s Secret -brändin mallina ja hän kuuluu mallimaailman parhaiten tienaavimpiin ammattilaisiin.

Viikonloppuna supermalli osallistui Leather & Laces -julkkisjuhliin New Yorkin The Liberty -teatterilla. Hän oli pukeutunut teeman mukaisesti näyttävään ja tiukkaan punaiseen nahka-asuun.

32-vuotias brasilialainen Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.