Pullisteleeko pankkitili? Espoossa on myynnissä kokonainen saari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi on tuhansien järvien maa, joten saariakin maassa riittää. Aniharvoin on kuitenkin myynnissä kokonainen asuttu saari rakennuksineen päivineen. Suomen suurin kiinteistövälityssivusto Oikotie.fi esittelee parhaillaan Espoon Suvisaaristossa myynnissä olevaa saarta.

Oikotie
Oikotie

Saarella sijaitsee useita rakennuksia, ja varsinaisen asuinrakennuksen lisäksi sieltä löytyy luonnollisesti muun muassa oma rantasauna. Lisäksi alueella on uudenaikaiset internetyhteydet, hälytysjärjestelmä ja valvontakamerat.

– Björkhaga on 1,2 hehtaarin saari joka on satavuotisen historiansa

aikana vaihtanut omistajaa vain kerran. Meillä ei ole perillisiä ja nyt

on aika antaa viestikapula seuraavalle suvulle, ilmoituksessa kerrotaan.

Oikotie
Oikotie