Nina Agdal hurjasteli playboyn kanssa – bikinimuodoissa vetovoimaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Nina Agdal on seurustellut The Wanted -yhtyeen laulajan Max Georgen kanssa lokakuusta lähtien. Moni asia on ehtinyt muuttua parin elämässä uutisen julkistamisen jälkeen – Georgen yhtye ilmoitti esimerkiksi lopettavansa.

Nyt 21-vuotias kaunotar on eksynyt yllättävään seuraan, kun hänen kerrottiin bilettäneen Hollywood-playboy Leonardo DiCaprion kanssa. Pari lähti yhdessä kotiin Club Avenue -yökerhosta New Yorkista. Molemmat ovat suhteessa, sillä DiCaprio seurustelee tiettävästi mallikaunotar Toni Garrnin kanssa.

Super Bowlin jälkijuhlissa tunnelma oli kuitenkin sähköinen, kun pari katosi samaan autoon ja ajoi pois yhdessä. Daily Mail -lehden mukaan 39-vuotias Leo kumartui auton ajaessa valokuvaajien ohi, kun taas malli-Ninan pitkät jalat vilkkuivat autosta. Oscar-ehdokas ja The Wolf of Wall Street -elokuvan tähti yritti iskeä Agdalia jo viime joulukuussa, mutta tuolloin neito torjui tämän lemmenluritukset.

Tuoreessa Beach Bunny -merkin kuvassa säkenöivä nainen on vaikuttanut onnelliselta Max Georgen kanssa. Parin lempi näytti vakavoituvan ja syynä siihen oli heidän välillään pitkään vallinnut ystävyys. Hillerødista Tanskasta kotoisin oleva Nina Agdal lomaili uroksen kanssa viime vuonna Barbadoksella. Vuoden 2012 Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kuvista sysäyksen uralleen saanut mallitähti on työskennellyt jo jonkin aikaa Victoria’s Secret -brändin kanssa.