Paul Walker jätti teinityttärelleen 19 000 000 euron perinnön

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Marraskuussa kuollut amerikkalaisnäyttelijä Paul Walker jätti jälkeensä surevia faneja ja läheisiä. Mies menehtyi, kun häntä kyydinnyt Porsche ajautui suurella nopeudella puuhun ja räjähti palamaan. Auton nopeus törmäyshetkellä oli ruumiinavauksen pöytäkirjojen mukaan yli 160 kilometriä tunnissa.

Näyttelijän testamentti kiehtoo monia hänen jälkeensä jääneitä. Paulin kerrotaan jättäneen koko 19 miljoonan euron omaisuutensa teinityttärelleen. Rahat saa 15-vuotias Meadow, joka asuu tällä hetkellä äitinsä Rebecca Soterosin kanssa.

Walker oli toivonut oikeuden määräävän Cheryl-äitinsä nuoren teinitytön huoltajaksi. Tällöin äidillä olisi myös vastuu hurjasta miljoonasummasta, kunnes teini saavuttaa täysi-ikäisyyden. Tähden kuoleman aikaan Meadow asui isänsä luona. Oikeusistunto on helmikuun lopussa, joten asia selvinnee silloin, uutisoi Daily Mirror -lehti.

Paul Walker muistetaan parhaiten Hurjapäät-elokuvasarjasta, jota hän tähditti Vin Dieselin kanssa. Mies näytteli myös elokuvissa Joy Ride, Aika rakkauden, Pinnan alla, Bobby Z ja Hours. Viime kuussa Paulin läheinen ystävä ja kollega Tyrese Gibson avautui Arsenio Hall Show -keskusteluohjelmassa tähden kuolemasta. Hänen mukaansa tragedia on vetänyt alati optimistisen miehen erittäin surulliseen tilaan.