Perheenäiti järkyttyi – pariskunta harrasti seksiä auton konepellillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uutisotsikoihin päätyy paljon tapauksia, joissa ihmiset ovat harrastaneet seksiä esineiden tai viattomien eläinten kanssa. Sillä mittapuulla päivänvalossa autonkonepellillä sekstaileminen ei vielä täytä oudoimpien seksimieltymysten kriteerejä. Tällainen tapaus on raportoitu Britanniassa.

33-vuotias Katy Holmes tunsi himojensa yltyvän, kun hän tapasi tuntemattoman miehen lehtimyymälässä Blackpoolissa, Lancasterissa. Nainen oli alunperin mennyt kauppaan ostamaan vesipullon, mutta hän päätyi sen lisäksi harrastamaan seksiä punaisen Peugeot-auton konepellillä kirkkaassa päivänvalossa.

Eräs perheenäiti sai parin kiinni itse teosta ja yritti peittää lastensa silmät irstaalta toiminnalta. Nainen soitti heti hätänumeroon ja hälytti poliisit paikalle. Katuva Holmes vältti vankilan, sillä oikeus antoi hänelle ehdonalaisen vankeustuomion ja velvoitti naisen 12 kuukautta kestävään valvontaan.

– Se, mitä tapahtui, oli sensuellia. Hyväksyn kuitenkin, että ihmiset, jotka todistivat aktia, pitivät sitä irstaana ja loukkaavana, kommentoi Holmes Daily Mirror -lehden mukaan poliisille kuulusteluissa.