Poliisi tutki naapuruston pelottavia ääniä – löysi sikojen orgiat!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus poliisit saavat tarpeettomia hälytyksiä. Viimeksi eräs varsin koominen koettiin amerikkalaisessa Chinan kaupungissa, Mainessa, kun huolestunut nainen soitti apua kuultuaan kirkumista ja tappelun ääniä naapurin tontilta.

Poliisin tullessa paikalle näky oli melkoinen – virkavallan edustajat todistivatkin perheväkivallan sijaan sikojen orgioita. Kodin omistaja kasvatti harrastuksekseen sikoja. Koppalakit saivat ihmetellä näkymää, jossa kiimainen urossika harrasti seksiä viiden naaraan kanssa. Muuta häiriötä ei kotona possujen lisäksi ollut.

– Kodin omistajan mukaan urossika kirkui, koska se oli karsinassa viiden kiimaisen naarassian kanssa, kerrotaan Morning Sentinelin mukaan poliisiraportissa.