Puumanainen pokasi 16-vuotiaan teinipojan: ”Olemme viettäneet upeita öitä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rakkaus ei kysy ikää, ja se on nähty monissa tosielämän tapahtumissa. Nyt eräs erikoinen pariskunta on esitelty Age Gap Love Show -dokumenttisarjassa. Marilynilla ja Williamilla on nimittäin 30 vuoden ikäero.

Channel 5
Channel 5

54-vuotias nainen tapasi kumppaninsa, kun tämä oli vasta 16-vuotias. Aviomies William on nyt 24-vuotias, ja parin lempi leiskuu paremmin koskaan. Heidän kerrotaan tunteneen ensitapaamiselta vetoa toisiinsa, vaikka kumpikaan ei kyennyt kuvittelemaan suhdetta.

Marilyn näki teinissä jotain erilaista kuin muissa samanikäisissä pojissa. Suhde sai alkunsa luonnollisesti tapahtuneesta suudelmasta, joka yllätti molemmat. Puumanainen ylistää kumppaninsa sänkytaitoja, ja kertoo kokeneensa upeita öitä Williamin kanssa peiton alla.

– Miehet ovat tehneet tätä vuosikausia ja päässeet kuin koira veräjästä. Kun nainen tekee samoin, hänestä sanotaan, että hän on likainen vanha nainen… En näe asiaa niin, kertoi Marilyn ohjelmassa.

Pari on saanut kuulla paljon kritiikkiä suhteestaan. Monet mieltävät Marilynin pedofiiliksi ja lähenteleväksi isoäidiksi. Myös rakastavaisten lähipiiri hylkäsi heidät. Brightonin kaupungissa brittipari löysi ympäristön, joka tuntui hyväksyvämmältä, ja he asuvat tällä hetkellä kyseisellä paikkakunnalla.