Ireland Baldwin matki Kim Kardashiania – peppu-selfie huomattiin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkismaailman kaunottaret ottavat usein mallia toisistaan. Moni kuuluisa neito Kelly Brookista Anastacia Ashleyhin on matkinut realitytähti Kim Kardashianin taannoista peppu-selfietä, jossa tähti esitteli laihduttamisen jälkeistä vartaloaan tiukassa bodyssa.

Nyt Hollywood-näyttelijä Alec Baldwinin mallitytär Ireland Baldwin on liittynyt mukaan tähän joukkoon. Hän julkaisi Instagram-blogissaan otoksen, jossa nainen nähdään mustassa bodyssa Kardashiania kopioivassa asennossa.

18-vuotias vaalea julkkiskaunotar osallistui juuri ensimmäiseen muotinäytökseensä New Yorkin muotiviikoilla. The Go Red For Women/ The Heart Truth Red Dress Collectionin asuja esitellyt Ireland nähtiin lavalla Donna Karanin punaisessa mekossa. Baldwin kertoi olleensa todella hermostunut ennen show’ta, koska hän on vasta lähiaikoina opetellut mallikävelyä.