Paidaton Justin Bieber biletti räppäreiden kanssa – alaikäisenä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Justin Bieber levitti äskettäin verkossa huhua, että hän olisi vienyt aikoinaan tyttöystävänsä Selena Gomezin neitsyyden. Tieto päätyi viihdelehdille ystävän suun kautta. Poppari harrasti ensimmäisen kerran seksiä Gomezin kanssa lomamatkalla Palm Springsissä keväällä 2011.

Justin Bieber on mieltynyt parin vuoden aikana räppäreiden seuraan. Hän osallistui Atlantassa yhteisjuhliin P. Diddyn, T.I.:n, Jermaine Duprin, Walen ja Rick Rossin kanssa Vanquish-yökerhossa. Rap-tähtien kanssa bailannut jengi nautiskeli neonkeltaista alkoholijuomaa laseistaan, mutta Justinin nähtiin juovan ainoastaan AQUAHydrate-juomapullosta.

Nyt on epäilty, että 19-vuotiaan supertähden pullossa olisi ollut muutakin kuin Diddyn ja Mark Wahlbergin lanseeraamaa fitness-vettä. Neste oli nimittäin vihreän sävyistä. Maaliskuussa parikymppisen ikään ehtivä Justin juhli paidattomana kultaketjut kaulassaan itsekin kuin räppäri ikään.

Bieberin bilejuoma on herättänyt hämmennystä ja paheksuntaa, koska Yhdysvalloissa alkoholia voi laillisesti juoda vasta 21-vuotiaana. Mukana juhlaseurueessa olivat Bieberin tuhma kulta, Chantel Jeffries ja P. Diddyn kihlaama laulajatar Cassie, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Bieberin sekoilujen syyksi on uumoiltu sitä, että tähti särki sydämensä, kun Selena Gomez jätti hänet äskettäin lopullisesti. Suomiräppäreiden Jaren ja VilleGallen kanssa vastikään poseerannut Selena syytti taannoin Bieberiä addiktiksi, jonka kuuluisi mennä vieroitushoitoon. Sittemmin hänen itsensä on uutisoitu kirjoittautuneen hoitoon liiallisen biletyksen takia.