Miley Cyrus lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seuraava viesti on kiirinyt läpi maailman: Miley Cyrus ei ole mikään enkeli. Asia on harvinaisen selvä tähden viimeaikaisen röyhkeän käytöksen ansiosta. Popparin twerkkaus, vähäpukeiset kuvat ja provokatiivinen esiintymistyyli ovat jo antaneet kuvaa siitä, mitä tulevaisuus voi tuoda tullessaan 21-vuotiaalle artistille.

Yhtä syvässä suossa Miley ei vielä ole kuin kollegansa teinitähti Justin Bieber, joka on joutunut sekä median että viranomaisten syyniin muun muassa nais- ja huumesekoiluidensa takia. Cyrus on kuitenkin päässyt jälleen otsikoihin – tällä kertaa laulajatar poseeraa Saksan Vogue-lehden kannessa yläosattomissa.

Marilyn Monroen ja Madonnan ikonisia tyylejä jäljittelevä poppari nähdään pitelevän rintojaan käsissään rohkeissa Twitteriin lisätyissä otoksissa. Häntä tituleerataan kansitekstissä vaaleaksi enkeliksi. Miley Cyrus on pistänyt tuulemaan, sillä hänet kuvattiin taannoin W-lehteen vähissä pukeissa. Kyseisten kuvien joukossa oli esimerkiksi otos, jossa rintaliivitön tähti makasi sängyssä kahden miehen välissä huultaan purren.