Seksibiisien soittolista: Tämän lempikappaleesi kertovat sinusta rakastajana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lemmiskelyyn saa lisäpuhtia hyvistä kappaleista, siksi moni on voinut luoda esimerkiksi Spotify-palveluun oman seksibiisien listansa. Usein kappaleita valitaan rakastelusessioon sen tunnelmaa ja omaa kumppania silmällä pitäen. Mitä haluat todellisuudessa sanoa rakkaallesi valitsemillasi lemmenlauluilla?

Frisky-sivuston mukaan jotkut turvautuvat selvästi klassiseen vauvantekomusiikkiin. Jos valintasi on Marvin Gayen Sexual Healing, Color Me Baddin I Wanna Sex You Up tai Barry Whiten Can’t Get Enough Of You Love, Babe, olet todennäköisesti looginen, itsevarma ja ennustettava persoonallisuus.

Haluat harrastaa seksiä laadukkaasti egyptiläistä puuvillaa olevissa lakanoissa ja käyttää aistien herättämiseen tuoksukynttilöitä ja hierontaöljyjä. Harrastat seksiä lähetyssaarnaaja-asennossa ja nautit seksistä peilin edessä. Intohimoisena rakastajana otat huomioon partnerin tarpeet ja varmistat myös hänen kliimaksinsa.

Joitakin sytyttävät eniten ällönromanttiset rakkauslaulut. Onko biisilistasi täynnä Boyz II Menin I’ll Make Love To Youn ja Celine Dionin My Heart Will Go Onin tyylisiä puhki kuluneita kappaleita? Silloin olet ajattelevainen, intohimoinen ja vähän lässy rakastaja. Nautit hitaasta rakastelusta pimennetyssä huoneessa ja haluat yhtyä kultaasi lusikka-asennossa. Romantikkona tarvitset seksiä, jossa on syvempää merkitystä ja sensuaalinen lavastus kuin suoraan The Notebook -elokuvasta.

Rajut otteet eivät hämmennä? Kun rakastelet, stereoissa pauhaa R. Kellyn Bumb n’ Grind, Chris Brownin Wet The Bed ja Rihannan S&M. Lauluissa, joita kuuntelet puhutaan suoraan itse asiasta. Et itsekään kaihda seikkailullista ja villiä seksiä. Skippaat mielelläsi esileikin ja alat hommiin. Olet elementissäsi seksissä, jossa leikitellään asennoilla, leluilla ja ruoskilla niin paljon kuin sielu sietää. Saat itsevarmuudellasi kumppanisi tuntemaan olonsa seksikkääksi.

Jos kappalevalintasi seksi-iltana ovat tämän hetken soitetuimpia radiohittejä, saatat nauttia humputtamisesta One Directionin Story of My Lifen, Bruno Marsin Just The Way You Aren tai Taylor Swiftin 22 -kappaleen tahdissa. Olet huoleton rakastaja – samalla rento ja laiska. Liikut trendien aallonharjalla massojen mukana, ja annat mielelläsi kumppanisi ohjailla sinua seksin aikana. Ei väliä mitä tehdään, kunhan kivaa nautintoa riittää!

Mikäli et sovi mihinkään edellisistä tyypeistä, vaan pistät soittimeen levyjä kulloisenkin mielihalun mukaan, voit päätyä lopulta rakastelemaan esimerkiksi Patrick Swayzen Hungry Eyesin tai Bruce Springsteenin Born In The U.S.A. -kappaleen tahdissa. Olet luova, spontaani ja moniulotteinen persoona. Nautit Fifty Shades of Grey -tyylisestä liukkaasta suihkuseksistä ja pitkistä eroottisista illoista. Ihmisiä vetää puoleensa villi puolesi, mutta heitä voi yllättää, kun pinnan alla olet myös vakavamielinen.