Kissa piileskeli vuosia piirakkatehtaassa – lopputulos helppo arvata!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläimet eivät osaa välttämättä säännöstellä syömistään, sillä niiden aistit ovat virittyneet toimimaan samoin kuten villissä luonnossa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kun ruokaa on tarjolla, sitä ahdetaan maha täyteen. Erään kotikissan kerrotaan kadonneen kolme vuotta sitten Cornwallissa, Britanniassa.

Woosie-niminen otus on vihdoin löytynyt piirakkatehtaasta. Musta kissa oli viettänyt viimeiset vuodet piileskellen Ginsters Cornish pasties -tehtaassa, jossa se oli ahminut ruokaa vatsansa kyllyydestä ja nauttinut henkilökunnan suomista hemmotteluista. Lopputulos oli se, että katti oli omistajiensa Helen ja Phillip Johnsin luo palatessa vakavasti ylipainoinen.

– Olin järkyttynyt. Se on nyt painava kissa – todella iso. Uskomme sen syöneen kaikkia leivonnaisia ja sämpylöitä. Se on myös saanut paljon herkkuja henkilökunnalta, kommentoi rouva Johns Plymouth Herald -lehdelle.