McDonald’sissa odottamaton ystävänpäivätempaus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rakastavaiset saattavat parhaillaan aprikoida kuinka he viettäisivät ystävänpäivän yhdessä. Southportissa, Pohjois-Carolinassa perinteisten romanttisten ravintoloiden tilalle on tullut uusi vaihtoehto. Miten olisi kynttiläillallinen McDonald’s-pikaruokalassa?

Ehdotus ei välttämättä kuulosta monen korvaan hohdokkaalta, mutta amerikkalaisessa McDonald’sissa kyseinen tapahtuma järjestetään jo kolmatta kertaa. Prometheus2808-nimimerkillä kirjoittava henkilö lisäsi kuvan paikan mainoksesta Imgur-sivustolle.

Henkilökunta aikoo mainoksen mukaan hoitaa paikalle myös DJ Ronin, joka viihdyttää väkeä musiikillaan. Ne, jotka ovat kyllästyneet liian pröystäileviin ravintolailtoihin – tässä olisi vaihtoehto, jota ei kannata jättää väliin…