Mitä Kardashian poltteli yökerhossa? Epäilyttävä salakuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Khloe Kardashianin viime vuosi ei mennyt putkeen. Neito paistatteli loppuvuodesta uutisotsikoissa lähinnä avioeronsa tiimoilta. Tähti myönsi taannoin itsekin, että odottaa innolla vuotta 2014, koska aikoo kääntää uuden sivun elämässään.

Splash
Splash

Hän on viettänyt nyt aikaa Tru Hollywood -yökerhossa räppäri The Gamen seurassa. 29-vuotias Khloe lähentyi tanssilattialla miehen kanssa, ja innostui vielä twerkkaamaan tälle. Juhlijat huomasivat Kardashianin kädessä epäilyttävän sätkän, jonka ansiosta hänen epäiltiin polttaneen kannabista. Tähden edustaja kielsi uutisen välittömästi valheellisena.

– Hän ei polta pilveä tai tupakkaa. Se on vesipiipputupakka, ei oikeaa tupakkaa. Sitä kutsutaan Phantom Smoke -nimellä, kertoi Kardashianin edustaja Daily Mail -lehdelle.

Yhteisen illan ansiosta Khloen ja The Gamen välille viritellään romanssiuutisia. Radar Online -lehden mukaan Lamar Odomista eronnut julkkisneito ei itse asiassa olisikaan ihastunut räppäriin, vaan hänen seurueensa olisi pelkästään kuvannut paikalla Rikkaat Kardashianit -sarjan jaksoa.

Kardashianit joutuivat taannoin muotikuvaaja Tyler Shieldsin tylyn kohtelun kohteeksi. Khloen Kim-siskon piti päätyä Vogue-lehden kanteen, mutta suosittu valokuvaaja kieltäytyi ottamasta kurvittaresta otosta, koska haluaa työskennellä vain suosikki-ihmistensä kanssa. Kanye Westin morsian olikin raivoissaan, kun hänen sijastaan Anna Wintourin luotsaaman lehden tammikuun kannessa nähtiin näyttelijätär Lena Dunham.