7 merkkiä, joista tiedät miehen rakastavan sinua

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Todellinen rakkaus kiehtoo ihmisiä ikään, sukupuoleen ja kulttuuriin katsomatta. Ikuinen mysteeri lienee se, koska se on aitoa. Olemme monet kohdanneet niitä suhteita, joissa sanat ja teot eivät ole linjassa keskenään, joten toisen rakkautta on voinut epäillä sen tunnustamisenkin jälkeen.

Mistä nainen voi sitten tunnistaa, rakastaako hänen miehensä todella häntä? Your Tango -sivuston mukaan siihen on olemassa seitsemän johtolankaa. Tärkein merkki on tietenkin se, että uros on miettinyt asiaa niin paljon, että on jo tajunnut sanoa tunteensa ääneen. Rakkaus on kuitenkin eniten käytäntöä ja tavallisia asioita.

Kohteleeko kaksilahkeinen tyttöystäväänsä kunnolla? Mies, joka todella välittää rakkaastaan, on kiinnostunut tämän tunteista, haluista ja tarpeista. Hän laittaa ne tärkeyslistansa huipulle omiensa vierelle. Uros kohtelee kunnioittavasti myös naisen ystäviä ja perhettä.

Hän osaa antaa aikaansa naiselle. Vapaalla ollessaan mies haluaa viettää kultansa kanssa aikaansa, oli sitten kyse arjesta tai ystävänpäivän ja joulun tyylisistä juhlapäivistä. Hän osaa neuvotella asioista naisen kanssa ennen isoja päätöksiä, mikä saa neidon tuntemaan, että hänen ajatuksillaan on kullalle väliä. Jokaisella teollaan uros osoittaa haluavansa parasta seuralaiselleen.

Mies osaa suhtautua myötätuntoisesti jos nainen kohtaa elämässään haasteita. Hän antaa turvallisen olkapäänsä tueksi ja ottaa kumppanin syliin, kun tämä kaipaa lohtua. Todella rakastunut mies haluaa myös esitellä elämänsä naisen lähipiirilleen, eikä piilottele rakkauttaan seinien sisällä. Hän kertoo elämänsä vaiheista, ja on avoin omasta historiastaan. Kun suhteessa tulee esiin haasteita, rakastava mies on valmis käsittelemään ne. Vaikka hän ei ole täydellinen, hän yrittää olla parempi mies.