MTV:n teiniäiti jatkobileissä – silikonimuodot veivät huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan Teen Mom -sarjasta tuttu realitytähti Farrah Abraham tähditti äskettäin seksinauhaa, josta hän sai sievoisen summan rahaa. Vivid-yhtiön kerrotaan julkaisevan toisen julkkiksen tähdittämän pornovideon, joka koostuu ensimmäisestä elokuvasta poisjätetyistä kohtauksista.

Vaikka Farrah Abrahamin avut ovat tulleet maailmalle tutuksi, hän osaa kuitenkin pukeutua myös peittävästi. Neitokainen nähtiin äskettäin The Hungover Games -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa, josta hän jatkoi iltaa Hollywoodissa sijaitsevaan Lure-yökerhoon. Ylleen povipommi oli valinnut pinkin mekon, joka oli yleisilmeeltään varsin peittävä, mutta veti silti tiukkuudellaan huomion Abrahamin rintojen alueelle.

Splash
Splash
Splash
Splash

Uutisten mukaan Abrahamia harmittaa, kun Vivid-yhtiö aikoo julkaista hänestä toisen seksinauhan. Nainen väitti aiemmin, ettei ole antanut lupaa videon julkaisulle. TMZ-sivusto sai kuitenkin käsiinsä asiakirjoja, joissa tähden sanat osoittautuivat valheiksi. Hän on nimittäin allekirjoittanut sopimuksen, jossa hän on antanut luvan useamman kuin yhden videon julkaisulle. Vielä ei ole tietoa, millaisen tilin tähti kuittaa uudesta seksinauhasta.