100 suomalaista synonyymiä seksille – montako olet kuullut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisessa kielessä keksitään päivittäin lukemattomia synonyymejä erilaisille sanoille. Valtaosa synonyymeistä on vain irrallisia heittoja, jotka eivät koskaan leviä suuren yleisön käyttöön, mutta mukaan mahtuu myös uusia nimityksiä. Intiimi kanssakäyminen on asia, josta synonyymejä riittää.

Nyt eräs suomalaisbloggari on listannut 100 erilaista synonyymiä seksille. 24-vuotias helsinkiläinen nimimerkki Epic Memo julkaisi koko listan verkkosivullaan. Ensimmäiseksi on listattu klassikko ”vaakamamboilla”, mutta kärkeen ovat päässeet myös ”bylsiä”, ”panna” ja ”lykkiä”. Alla Top 10.

1. Vaakamamboilla

2. Bylsiä

3. Panna

4. Lykkiä

5. Pökkiä

6. Tökkiä

7. Jyystää

8. Rammauttaa

9. Vauvantekohommia

10. Paritella

Katso koko lista tästä.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Hymy.