Julia Pereiran huipputimmi vartalo huomattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Julia Pereira on viime viikkoina kuvattu usein rannoilla, sillä neitokainen näyttää ottavan kesästä irti kaiken mahdollisen. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, ja nyt hän on suunnannut kotikonnuilleen nauttimaan huippurannoista.

Pereira kuvattiin eilen Rio de Janeiron maineikkaalla Cobacabanan uimarannalla, jossa hän lekotteli auringossa ja kävi välillä kastamassa vartaloaan rantaveteen. Erityisesti kaunottaren huipputimmi bikinipeppu huomattiin – ainakin miesten keskuudessa.

Viime vuonna Julia Pereira oli vahingossa vilauttaa hieman liikaa intiimialueita ympärillään pyöriville paparazzikuvaajille, mutta lopulta Pereira onnistui kuitenkin pitämään paikkansa piilossa. Rohkeisiin asuihin pukeutuvat neitokainen on ollut viime aikoina melko usein julkisuudessa.