Mieheltä rakkausviesti vaimolle päivittäin 100 päivän ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni on jo kyllästynyt yltiöromanttiseen hehkuttamiseen äsken vietetyn ystävänpäivän jälkeen. Osa jopa ajattelee, että vastikään vietetty päivä on turha, koska omaa rakasta ja ystäviä tulisi muistaa muulloinkin. Nyt eräs mies on keksinyt sadan päivän pituisen romantiikkaoperaation.

YouTube
YouTube

Jesse Ben on aloittanut projektin, jossa hän kirjoittaa vaimolleen rakkaudentunnustuksia ja romanttisia aatteita keltaisille muistilapuille päivittäin. The Independent -lehden mukaan mies päätti tehdä yhden viestejä sadan päivän ajan, ja nyt YouTubessa nähdään urakan ensimmäiset rakkauslaput. Vaikka luulisi, että jokainen keksii kumppanistaan sata syytä rakastaa häntä, voi urakka osoittautua haasteelliseksi jo pian ennen puolta väliä.

Miehen viestit ovat kekseliäitä ja osoittavat, että kumppanissa rakastetaan usein muutakin kuin ulkonäköä tai seksiä. Jesselle on tärkeää muun muassa se, että hänen vaimonsa kuuntelee hänen tarinoitaan ja kasvattaa lapsia upeasti. Jesse myös tuntee rakkaansa läpikotaisi, sillä kirjoitti yhteen kannustusviestiin vaimonsa vihaavan työtään, mutta olevan silti siinä äärettömän hyvä.