Knife Party saapuu Provinssirockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Provinssirockin ulkomaiseen ohjelmistoon on lisätty yksi festivaalin päänimistä, kahden Pendulum-jäsenen perustama australialainen Knife Party. Suomessa viime kesänäkin vierailleen kokoonpanon vaikutteet löytyvät electro house, dubsteb ja drumstep -tyyleistä.

Knife Party on nimennyt musiikkinsa yksinkertaisemmin seizure musiikiksi. Yhtyeen menestyksekäs ensiesiintyminen oli elokuussa 2011 BBC Radio 1’s Come Together -tapahtumassa Ibizalla.

Knife Partyn uralla suurimman suosion saavuttaneita remixejä ovat Swedish House Mafian Save The World, Porter Robinsonin Unsion ja Neron Crush. Yhtyeen ensimmäistä 100% No Modern Talking -EP:tä on ladattu yli 500.000 kertaa ja Internet Friends -kappaleella on YouTubessa yli seitsemän miljoonaa soittokertaa.