Maksaisitko tästä Hello Kitty -korusta 200 000 euroa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Missä on pinkkiä, siellä on Hello Kitty. Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä Hello Kitty seikkailee tätä nykyä esimerkiksi lentokoneen kyljessä, vessapaperissa, kondomeissa ja onpa kisulla oma vibraattorikin. Nyt anime-mirri koristaa omaa juhlakorusarjaansa.

Mikomoto
Mikomoto

Mikimoto Pearls on loihtinut todellisen Hello Kitty -fanien Graalin maljan kissahahmon syntymäpäivän kunniaksi. Uskomaton Mikimoto-helmistä valmistettu kaulakoru on näyttävä ja kaunis. Hello Kitty -helmikorusarjaan kuuluvan kaulakorun arvo on 278.000 dollaria, eli 204.500 euroa, Fashionably Geek -sivusto uutisoi.

Japanilainen Hello Kitty on Yuko Shimizun suunnittelema kissahahmo, joka esiintyi ensimmäisen kerran vuonna 1974 japanilaisen Sanrion rahakukkaron koristekuvana. Siitä on tullut yhtiön suosituin eläinhahmo, ja tuotevalikoimasta löytyy monipuolinen valikoima koriste-esineitä, vaatteita, nukkeja ja tarroja.