Mies myi kaiken omaisuutensa netissä – muutti autiosaarelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irtiotto. Se on lukemattomien viidenkympin korvilla olevan ihmisen mielessä. Varsinkin miehille tulee tuohon aikaan niin sanottu viidenkympin villitys, jolloin ostetaan esimerkiksi moottoripyörä tai urheiluauto. Nyt 50-vuotias Ian Usher on pannut paremmaksi myymällä kaiken omaisuutensa verkossa.

Ian Usher asetti vuonna 2008 koko omaisuutensa myyntiin eBay-nettihuutokauppaan, jotta hän voisi muuttaa Panamassa sijaitsevalla autiosaarelle. Hanke onnistui ja mies maksoi noin 260.000 euroa saaresta, jolla ei ole sähköä eikä asukkaita. Nyt tarina on edennyt siihen pisteeseen, että myös tyttöystävä Vanessa on muuttanut saarelle.

Australialainen Usher päätti tehdä elämässään täyskäännöksen erottuaan vaimostaan. Täyskäännös oli kuitenkin jotain aivan muuta kuin monet muut vastaavassa tilanteessa tekevät. Daily Mail -lehdelle mies kertoo olevansa nyt onnellisempi kuin koskaan ennen. Uutena kotina toimivalta saarelta on 20 minuutin venematka lähimpään kylään. Pariskunta pitää yhteyttä tuttuihin VHF-radion välityksellä.