200-kiloinen tapasi exänsä – rakkaus laihdutti 125 kiloa!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rakkaudella on ihmeellinen voima muuttaa maailmaa ja ihmisten elämiä. Se voi joskus jopa toimia laihdutuslääkkeenä. Aiemmin amerikkalainen Lee Jordan painoi miltei 200 kiloa. Sitten hän tapasi uudelleen lukioaikaisen ihastuksensa ja paino putosi kuin taikaiskusta.

Jordan kärsi ylipainon takia diabeteksesta, keuhkosairaudesta, uniapneasta sekä korkeasta verenpaineesta ja kolesterolista. Lääkärit olivat antaneet hänelle kaksi vuotta elinaikaa. Tavattuaan entisen tyttöystävänsä, kunto-ohjaaja Beth Schweinin ja saatuaan tältä rohkaisua, mies sai karistettua yhteensä 125 kiloa elopainostaan.

Hän meni lihavuusleikkaukseen ja aloitti sen jälkeen vallankumouksellisen dieetin. Painonpudotus onnistui yli odotusten ja Jordan painaa nyt 80 kiloa. Pari meni naimisiin ja he omistavat tällä hetkellä fitness-yrityksen Jacksonvillen rannalla Floridassa.

Mies oli ollut teini-iässä 75-kiloinen hoikka nuorukainen, mutta hän alkoi kerryttää kiloja erottuaan Schweinista. Jordan kävi elämänsä naisen kanssa Radfordin yliopistoa Virginiassa, mutta erilaiset kiinnostuksen kohteet veivät heidät erilleen. Tuolloin Jordan halusi bailata, kun taas Schwein keskittyi uraansa.