Seksiä kylpyammeessa? Ei niin hauskaa kuin luulisi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pariskunnilla saattaa olla monia fantasioita, joiden toteuttaminen käytännössä ei suju aivan kuten kuvitelmissa. Tällaisiin tilanteisiin kuuluu esimerkiksi seksi kylpyammeessa. Bro Bible -sivuston artikkeli nimeää kolme syytä, joiden takia rakastelu vettä täynnä olevassa ammeessa voi muodostua epämukavaksi kokemukseksi.

1. Tottumiskysymys. Olet tottunut sohvaan tai silkkilakanoihin parisängyssä. Mielikuvasi seksitilanteesta on kyllästetty mukavuudenhalulla. Et mielellään tingi helppoudesta, mitä tulee saamaasi nautintoon kullan kanssa. Petytkö, kun kaikki ei menekään kuten elokuvissa?

2. Rajattu tila. Ykköskohdan takia kohta 2 on vaikea hyväksyä. Et pääse yli siitä faktasta, että amme on liian pieni kahdelle henkilölle. Rakastelu voisi olla erilaista esimerkiksi uima-altaassa, jossa on tilaa liikutella raajoja. Ammeseksin jälkeen olet vain mustelmilla, koska kehon osasi osuvat yhtymisen rytmissä jatkuvasti posliiniammeen reunoihin.

3. Vesi roiskuu ympäriinsä. Seksi vedessä on ajatuksena romanttinen, vaikkapa aaltojen armoilla autiorannalla. Kotiamme tulee helposti täytettyä liian täyteen, jolloin loiskinta saa veden karkaamaan lattialle. Session jälkeen voi varautua siihen, että kylpyhuoneen lattia lainehtii reippaasti saippuavedestä.