Popmaailman unelmapari erosi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Katy Perry nousi hiljattain otsikoihin suudeltuaan toisen naispuolisen poptähden, Mley Cyrusin kanssa. Tämä tapahtui Los Angelesissa, jossa Katy laskeutui lavalta hänen keikkaansa katsomaan tulleen Mileyn luokse, ja neitokaiset yhdistivät huulensa kuten I Kissed a Girl -hitissä lauletaan.

Nyt Katy Perry on eronnut poikaystävästää, muusikko John Mayerista. Eron yksityiskohtia ei ole toistaiseksi paljastettu. Mileyllä tuskin on tekemistä asian kanssa, sillä ero on ilmeisesti ollut vireillä jo jonkin aikaa. E! Online -sivuston mukaan pariskunta on ollut toisistaan erillään esimerkiksi Perryn vierailtua taannoin Lontoossa ja Milanissa.

Katy Perry ja John Mayer tulivat alkuun tunnetuiksi melkoisena on-off-parina. Parisuhde kuitenkin alkoi näyttää myöhemmin vakaalta, ja kaksikon huhuttiin suunnittelevan kihloihin menemistä. Pari teki yhteisen Who You Love -kappaleen Mayerin Paradise Valley -levylle.

29-vuotias Katy Perry julkaisi viime vuonna uuden Prism-levynsä. Albumia myytiin julkaisuviikolla 286.000 kappaletta ja päätyi muun muassa Yhdysvaltain Billboard 200-listan ensimmäiselle sijalle.