Ke$han ja Pitbullin hitistä 50-luvun tyylinen versio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, kirjautui taannoin vieroitushoitoon chicagolaiselle klinikalle syömishäiriön ja alkoholiongelman vuoksi. Nyt Ke$ha, tai tarkemmin ilmaistuna hänen musiikkinsa, on kuitenkin päätynyt uutisiin aivan toisenlaisissa merkeissä.

YouTube
YouTube

Pitbullin ja Ke$han yhteistyön tuloksena syntyneestä Timber-kappaleesta on nyt kuultavissa aivan uudenlainen versio. Youtube-videolla Robyn Adele Anderson -niminen laulajatar ja The Tee Tones -yhtye esittävät kappaleesta 1950-luvun tyyliin sovitetun version. Yllättävä versiointi on newjerseyläisen muusikon, Scott Bradleen, käsialaa.

Ke$ha, eli Kesha Sebert, on viettänyt viime päivät Timberline Knolls -keskuksessa Chigagon lähellä. Äskettäin tähden keikkaraideri vuoti julkisuuteen, ja siinä oli mukana vain hyvin vähän syötävää ja huomattavan paljon alkoholijuomia. Poptähden äiti Pebe Sebert syyttää Ke$han entistä manageria David Sonnenbergia ja tuottaja Lukasz Gottwaldia tyttärensä negatiivisesta suhtautumisesta ruokaan.