Japanilaiset TV-mainokset menevät yli ymmärryksen – melko häiriintyneitä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aasiassa mainokset osataan vetää sopivasti yli. Kerroimme äskettäin mainoksesta, jolla pyrittiin painostamaan nuoria ihmisiä avioliittoon syyllistämisen avulla. Nyt YouTube-palvelussa on julkaistu videokooste, jossa nähdään oudoimpia japanilaisia mainoksia.

YouTube
YouTube

Eräässä osiossa kaunis nainen muun muassa pirstaloi tiilenpätkiä päänsä avulla. Toisessa mainoksessa nainen pyörtyy kaupan lattialle, ja hän synnyttää hevosen. Paikalle ilmestyy oikealla hetkellä mies, jolla on mukanaan olkia varsan alustaksi.

Jotta karmiva outous jatkuisi, videokoosteella nähdään tanssiva kettu, Bruce Willis ja siivekäs sumopainija. Burger Kingin mainoksessa mies muuttuu himonsa takia käärmemäiseksi ja yrittää syödä kerralla kokonaisen hampurilaisen. Lapsille suunnatut ruoka- ja makeismainokset ovat myös erittäin häiriintyneen oloisia.