Kate Moss alasti ranskalaislehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Kate Moss vietti äskettäin 40-vuotissyntymäpäiviään. Nainen juhli ikääntymistään näyttävästi miljonääri Richard Bransonin Karibialla sijaitsevalla Necker-saarella. Bileisiin osallistuivat muun muassa julkkisystävät Sadie Frost, Fran Cutler ja Annabelle Nielson.

Moss strippasi vaatteensa pois syntymäpäivän kunniaksi juuri Playboy-lehdessä, ja sama meno on jatkunut myös ranskalaisen Lui-lehden kuvauksissa. Kate Moss nähdään valokuvaaja Terry Richardsonin otoksessa ilman rihman kiertämää ohjaajantuolissa. Peppu on otoksen pääosassa.

Äskettäin Kate Moss nähtiin eroottisen synkissä mainoskuvissa, kun huippumalli poseerasi Alexander MCQueen -muotimerkin mainoksessa. Otosten esikuvana toimi 1960-luvun sarjamurhaajaelokuva Peeping Tom. Moss on naimisissa 45-vuotiaan rokkari Jamie Hincen kanssa. Mies tunnetaan The Kills -yhtyeestä.