Visailuohjelman juontaja tyrmistyi penis-vastauksesta – ilme näkemisen arvoinen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Visailuohjelmissa yritetään pärjätä yleistiedolla tai arvata mahdollisimman oikein esimerkiksi tilastollisia totuuksia. Amerikkalainen viihdeohjelma Family Feud perustuu jälkimmäiseen muottiin. Nyt eräässä ohjelman jaksossa on koettu koominen hetki.

YouTube
YouTube

Kahdelta naiselta kysyttiin, että mikä oli yleisin vastaus kysymykseen ”jotain, jonka voi vetää esiin”. Eräs nainen vastasi kysymykseen ronskisti penis, minkä jätti ohjelman juontajan Steve Harveyn ihmettelemään. Miehen ilme on YouTube-videolla korvaamaton.

Family Feud -sarjaa on esitetty Yhdysvalloissa jo vuodesta 1976 lähtien. Ohjelmaidea on pysynyt samana, mutta sen juontajat ovat vaihtuneet. Tällä hetkellä ohjelmaa juontaa koomikko-näyttelijä Steve Harvey, joka tunnetaan myös elokuvista You Got Served, Madea Goes to Jail ja Think Like a Man.