Alec Baldwin ja Shia LaBeouf jättivät julkisuuden – Conan O’Brien iski heti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdeisäntä Conan O’Brien tunnetaan pilailijana ja hauskana miehenä. Tarja Halosen kanssa samannäköinen keskusteluohjelman vetäjä tutustui äskettäin naisten G-pisteeseen ja tajusi vihdoin kunnon opastuksen ansiosta, missä se sijaitsee.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt mies on tehnyt pilailuvideon Alec Baldwinista ja Shia LaBeoufista, jotka halusivat molemmat jättää Hollywoodin mediapaineet taakseen ja ovat asiasta kovaäänisesti ilmoittaneet. Koomista asiasta tekee se, että puheistaan huolimatta miehet ovat edelleen jatkuvasti otsikoissa.

Baldwin kirjoitti äskettäin ison esseen Vulture-sivustolle, jossa selitti yksityiskohtaisesti kaiken, joka on mennyt pieleen miehen elämässä toimittajien ja paparazzien takia. LaBeouf taas ihmetytti yleisöä taiteellisella paperipussi päässä -esityksellä. Huomiohakuiselta kuulostaa, eikö totta?