Pitihän se arvata: Kanye West julkaisee Yeezus-elokuvan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillekin Kanye West on jumala, toisille inhokki. Mies itse tietää oman arvonsa, ja sen takia häntä on monesti nimitetty narsistiksi. Räppäri on myös kontrollifriikki, koska hän on ottanut esimerkiksi tulevan vaimonsa bisneskuviot omiin kätösiinsä ja jyräsi mielipiteillään myös parin hääsuunnitteluissa.

Nyt Kanye West on julkaisemassa Yeezus-elokuvan, jonka trailerin hän esitti verkkosivuillaan. Videon ohjaa Hype Williams, ja siinä tullaan etukäteismaistiaisten perusteella näkemään otteita miehen kiertueelta. Traileri on kaunis ja salaperäinen – ja elokuvasta odotetaan visuaalisesti hämmästyttävää kokonaisuutta.

West on näköjään lähtenyt tekemään jotain visuaalista itsekin, kun hän jäi kakkoseksi Beyoncelle tämän julkaistua oman visuaalisen albumin. Mies suunnitteli samankaltaista levyä muutama vuosi aiemmin, muttei lähipiirinsä kehoituksesta lähtenyt projektiin tosissaan. Niinpä hän hermostui, kun Beyonce nappasi idean ja toteutti sen huippumenestyksellä.