Karmaiseva mainostempaus New Yorkissa – yöunet menevät vähemmästäkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verenhimoiset elävät kuolleet, eli zombiet, ovat nykyään peruskauraa populaarikulttuurissa. Lukuisten elokuvien ja Resident Evil -sarjan kaltaisisten videopelien lisäksi kävelevät kalmat ovat valoittaneet myös television suositun The Walking Dead -sarjan muodossa.

YouTube
YouTube

Nyt AMC-kanava on keksinyt varsin erikoisen, joskin karmivan, tavan mainostaa The Walking Dead -sarjan uusia jaksoja. New Yorkin asukkaat saivat kokea eräänä perjantai-aamuna järkytyksen, kun zombiet alkoivat tarttua käsillään heidän jalkoihinsa viemäristä. Onneksi kyse ei ollut kuitenkaan oikean zombie-epidemian leviämisestä, vaan näyttävästi maskeeratuista näyttelijöistä.

Samannimiseen sarjakuvaan perustuva The Walking Dead -sarja on ollut valtava menestys. Nyt AMC-kanava suunnittelee jo toista televisiosarjaa, joka sijoittuisi The Walking Deadin zombieiden täyttämään maailmaan. Uutta sisarsarjaa työstämässä ovat alkuperäisestä tutut Robert Kirkman, Gale Anne Hurd ja David Alpert.