Taviksista photoshopattiin kansikuvamalleja – tulos muuttaa kauneuskäsityksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauneusstandardit puhuttavat nykyään monia naisia, ja esimerkiksi julkkisten photoshopattuja otoksia katsotaan suurennuslasin kanssa, jotta nähtäisiin, mitä on muokattu. Nyt tavisnaiset pääsivät photoshop-muodonmuutokseen.

YouTube
YouTube

Meikatut ja kauniisti puetut neitokaiset pääsivät samanlaiseen valokuvaussessioon, mikä on julkisuuden henkilöille arkipäivää. Heidän vartalonsa muokattiin kuvauksen jälkeen kuvankäsittelyohjelmalla, ja kaikki yllättyivät lopputuloksesta.

Hoikentava ja kaunistava photoshoppaus ei kuitenkaan ollut naisten mieleen. Naiset pettyivät siihen, että heidät oli muutettu edustamaan täydellistä, mahdotonta ideaalia. Kaikki neitokaiset olivat lopulta sitä mieltä, että kauniimman sukupuolen edustajien tulisi hyväksyä itsensä sellaisenaan.