Nyt loppui mammailu! Jessica Simpsonin palasi seksikissaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti, näyttelijätär ja realitykaunotar Jessica Simpson muistetaan muun muassa The Dukes of Hazzard -elokuvan superseksikkäänä Daisy Dukena. Neitokaisen minishortsipäivistä on aikaa, ja väliin on mahtunut lasten synnytystä ja liikakilojen kanssa taistelua.

Jessica tienasi kuitenkin taannoin miljoonapalkkion ryhtymällä Painonvartijat-laihdutusfirman mainoskasvoksi. Yrityksen Instagram-sivuilla on Simpsonista kuumia kuvia, joissa hänet nähdään hoikistuneessa kunnossa vartalonmyötäisissä asuissa keskellä valokuvaussessioita. Turhaan ei nainen ole dieetillä ja kuntokuurilla ollut!

Jessica Simpson oli aiemmin naimisissa laulaja Nick Lacheyn kanssa ja parista tehtiin Kyyhkyläiset-realitysarjaa. Sittemmin tuli ero ja 33-vuotias blondi aikoo naida pian sporttitähti Eric Johnsonin. Pariskunta on viime aikoina sen sijaan tutustunut seksuaalisiin iloihin opettelemalla tantraseksin saloja. Heillä on kaksi yhteistä lasta, Maxwell Drew ja Ace Knute.