41-vuotias Carmen Electra FHM-lehden vanhin kansikuvatyttö – silti tulikuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten mallina ja näyttelijä tunnettu Carmen Electra nousi aikoinaan kuuluisuuteen supertähti Princen ansiosta. Parin lyhytkestoinen lemmenliekki sai naisen kokeilemaan siipiään laulajana. Sittemmin seksipommi on ehtinyt tähdittää muun muassa Baywatch-sarjaa.

carmenelectra07032014

Nyt Carmen Electra nähdään FHM-lehden tuoreen numeron kansikuvassa. Tähti poseeraa kuvassa viettelevästi sängyllä, päällään valkoiset alusvaatteet. 41-vuotias Carmen on kaikkien aikojen vanhin FHM-lehden kanteen päätynyt kaunotar.

Electran huhutaan tapailevan parhaillaan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria. Pari on nähty romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Viimeksi tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joka on sittemmin siirtynyt isyyden maailmaan ja odottamaan esikoispoikansa syntymistä lapsen äidin, Lauren Silvermanin kanssa.