Koskettava mainosvideo: Näin tärkeä koira on ihmiselle – myös sinulle?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mainoksissa käytetään jokaiselle ihmiselle tärkeitä kliseitä, ja osa mainoksista ratsastaa esimerkiksi seksillä. Mutta on myös koskettavia videoita, joihin on osattu upottaa syvempää viestiä vaikkapa rakkaudesta ja ystävyydestä.

YouTube
YouTube

Nyt viimeisin Chevy-automainos kertoo autosta, joka voi olla paras ystäväsi koko elämän matkalla. Mainoksessa auto rinnastetaan ihmisen parhaana ystävänä tunnettuun koiraan. Otus nähdään ihmisen elämän eri tilanteissa tärkeänä osana.

Kun nainen eroaa poikaystävästään, on koira läsnä – kuten kaikissa tärkeissä tilanteissa. Mikään ei voita koiran ja omistajan välistä sidettä, joka on kasvanut lemmikin syntymästä asti. Vaikka auto-rinnastus voi olla kauaa haettu, on mainos silti sydäntä lämmittävä.