Naisten unelmavideo: Kissanpentuja ja vatsalihaksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tahdomme varoittaa kaikkia naisia seuraavaksi esittelemämme videon vaaroista, sillä tätä Cosmopolitanin julkaisemaa taltiointia ei voi katsoa ilman hölmistynyttä hymyä, tyttömäistä kikatusta ja nautinnollisia huokauksia. Cats & Abs -videolla on yhdistetty kaksi maailman makoisinta asiaa.

YouTube
YouTube

Maailma on täynnä kissavideoita, joista suloisimpia ovat pentujen tähdittämät seikkailut. Entäpä kun pakettiin lyö myös ilman paitaa vartaloaan ketkuttavan uroksen, jonka vatsalihakset hyväilevät verkkokalvoja? No nyt tätä herkkua on tarjolla kahden ja puolen minuutin ajaksi, kun Cosmopolitan on ladannut verkkoon uuden videon kaikkien naisten iloksi. Musiikista voi olla montaa mieltä.

Ei ole ensimmäinen kerta, kun kissat ja miehet yhdistetään seksikkäällä tavalla. Netissä on asialle omistettuja blogeja ja kuvapalveluita, jonne miehet voivat ladata itsestään kuvia kissojensa kanssa. Kissanpentuja on usein käytetty miesmallien vieressä tai sylissä kuvausrekvisiittana.