Arnold Schwarzeneggerin herkussa 78 583 kilokaloria ja neljä kiloa rasvaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin toimintatähtiin lukeutuva Arnold Schwarzenegger on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun seitsemän kertaa. Lisäksi hän toimi Kalifornian kuvernöörinä vuosina 2003-2011. Taannoin hänet nähtiin varsin erikoisella Bud Light -oluen mainosvideolla.

YouTube
YouTube

Arnold Schwarzenegger on mukana Epic Meal Time -ryhmän internet-kokkiohjelman uudessa jaksossa, jossa valmistetaan toimintatähden ikioma voileipä. Kuten arvata saattaa, kyseessä on jättiläismäinen leipä täynnä lihaa ja kananmunaa, jotka on pasistettu Schwarzeneggerin omistaman panssarivaunun päällä. Valmis leipä sisältää hurjat 78.583 kilokaloria.

– Tämä leipä saa heikon miehen itkemään, Arnold kommentoi leipäänsä.

Taannoin internetissä levisi video, joka koosti kaikki Arnold Schwarzeneggerin esittämien hahmojen valkokankaalla suorittaneet tapot. Näitä oli kertynyt yhteensä 509 ihmisen ja eläimen verran, ja videokooste kestääkin lähes puoli tuntia. Eniten Arnold laittaa vastustajiaan kylmäksi 80-luvun toimintaseikkailuissa, erityisesti Commando-elokuvan ikimuistoisessa lopputaistelussa.