Justin Bieber ja Selena Gomez taas treffeillä – vanha suola janottaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain Selena Gomezia koskevista kohu-uutisista, joiden mukaan nuori laulajanainen olisi passitettu vieroitushoitoon mielialalääkkeiden, alkoholin ja kannabiksen liiallisen käytön takia. Naisen exällä, poppari Justin Bieberillä, ei mene elämässään yhtään paremmin.

Nyt kuitenkin kaksi laululintusta ja sydänkäpystä on nähty Dallasissa viettävän aikaa keskenään. Sotkuisen suhteen läpikäyneet popparit olivat käyneet ostoksilla ja syömässä pienen seurueen kanssa. He yrittivät vältellä huomiota ja tahtoivat, että heistä ei otettaisi valokuvia. Justin oli ladannut Instagramiin Selenan kuvan vain muutamaa päivää aiemmin kutsuen naista prinsessaksi, E! News uutisoi.

Poptähti Justin Bieberistä on viime aikoina tehty syntipukki eksänsä Selena Gomezin ongelmiin ja neitokaisen vanhemmat ovat syyttäneet Bieberiä kaikista ongelmista. Kanadalaisen popparin kerrotaan suuttuneen ex-tyttöystävänsä vanhemmille tuomiosta. Vielä hiljattain Bieber oli uudessa suhteessa malli Chantel Jeffriesin kanssa, eikä tahtonut Selenaa takaisin, koska tämä on liian vaikea tyttöystävä. Selena Gomez on kuitenkin hänen ensirakkautensa.