Herätys vailla vertaa – siperianhusky hyökkäsi sänkyyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Herätystapoja on varmasti yhtä monta erilaista kuin on herättäjiäkin. Toiset suosivat hellää herättämistä, kun jotkut tahtovat tehdä nukkuvalle mahdollisimman suuren jäynän. Nyt nähdään innokas husky, joka herättää nukkuvan miehen murjomalla.

YouTube
YouTube

Venäläisellä videolla näytetään, kun kuvaaja leikkii koiran kanssa laserosoittimella. Ilo ei rajoitu yksinkertaiseen leikkiin, vaan laserosoitin viedään sängyssä nukkuvan miehen luokse ja valolla osoitetaan peiton alla koisaavaa herraa. Totta kai innostunut koira seuraa valopistettä sänkyyn.

Leikkisä husky aloittaa voimakkaan pomppimisen ja valon tassuttamisen. Koiran alla nukkuva mies herää tällaiseen toimintaan satavarmasti ja aluksi hänen äänestään kuulee hämmennyksen. Pian mies kuitenkin huutaa koiran liikkeiden tahdissa samalla, kun kuvaaja nauraa hänelle makeasti.