Rickrollauksen huippu! Tämä biisi tanssittaisi myös klubeilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1990-luvun poptähti Rick Astley sai taannoin kyseenalaista huomiota, kun hän joutui rickrollauksen kohteeksi. Miehen Never Gonna Give You Up -kappaletta alettiin piilottelemaan moniin paikkoihin. Nyt kyseinen hittibiisi on saanut uuden mash up -version.

rickastley

YouTube
YouTube

Nyt Never Gonna Give You Up on saanut uuden olomuodon, kun se yhdistettiin Avicii-yhtyeen Wake Up -kappaleeseen. Lopputulos on hämmentävän tarttuva. Videolle on älytty laittaa elokuvien tuttuja kohtauksia, joten siinä vilahtavat muun muassa John Travolta ja Will Smith.

Äskettäin eräs opiskelija Sairam Gudiseva onnistui rickrollaamaan opettajansa poikkeuksellisen hauskalla tavalla. Hän kirjoitti fysiikan esseen, johon oli piilotettu hittikappaleen sanoja. Onhan kuusi levyä julkaissut Astley toki tehnyt muitakin muistettavia kappaleita, kuten Whenever You Need Somebody ja Together Forever.