Ällistyttävä varas kaupassa – valeasu ei peittänyt kovin paljon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin uutisiin päätyy tarinoita varkaista, jotka ovat esimerkiksi kähveltäneet kaupan kassan erikoisissa vetimissä. Kerroimme taannoin henkilöstä, joka ryösti erään liikkeen smurffiksi pukeutuneena. Nyt Australiassa huomiota on herättänyt erikoinen varas.

YouTube
YouTube

Mies nimittäin varasti omaisuutta käytettyä tavaraa myyvästä liikkeestä pukeutuneena naisten stringeihin. Hän kävi läpi kaupan tarjontaa pahvilaatikkoja tutkimalla ja lähti sieltä Batman-puvun ja supersankarinuken kanssa. Varas puki asun ylleen ja tepasteli liikkeen takapihalla 40 minuutin ajan tietämättä siitä, että valvontakamera kuvasi koko ajan hänen outoja puuhiaan.

– Monet ihmiset varastavat liikkeestä tuotteita vaatteet päällä, kommentoi liikkeen omistaja Michelle Rowe 7 News -uutislähetyksessä.

Kaiken muun komiikan lisäksi kauppa sijaitsi aivan poliisiasemaa vastapäätä. 35-vuotias kaupan lähellä asuva mies pidätettiin pian tapauksen jälkeen. Hänet nähtäneen oikeudessa myöhemmin tässä kuussa.