StaraTV: Isac Elliot Emma-gaalassa: ”Oon tosi kiitollinen”

Haastattelut StaraTV · Anna Poikkimäki

Huippusuosiosta Suomen lisäksi myös Norjassa nauttiva teinipoppari Isac Elliot käväisi perjantaina Suomessa osallistumassa Emma-gaalaan, jossa hänet myös palkittiin Vuoden innovaattori -palkinnolla. Stara otti nuoren tähden haastatteluun gaalan punaisella matolla.

Stara
Stara

Parhaillaan myös Ruotsissa menestystä petaava nuori tähti kertoi Staralle olevansa toista kertaa mukana gaalassa, mutta ensimmäinen kerta meni vielä tapahtumaan tutustuessa. Tuolloin oli julkaistu vasta ensimmäinen single New Way Home, mutta tänä vuonna tilanne oli jo aivan toinen. Stara tiedusteli miltä mediahuomio nuorukaisesta tuntuu.

– Tuntuuhan se tosi kivalta, että ihmisiä kiinnostaa tää mun musa. Ja muutenkin. Vuodessa on tapahtunut niin paljon, että moni ei vuodessa pääse edes tänne Emma-gaalaan. Mä oon tosi kiitollinen. Faijahan se on järkännyt, Isac kertoi Staralle.

– Mulle merkkaa tosi paljon, että mä voitin ton Vuoden innovaattori -palkinnon, koska mä oon ollut tosi paljon netissä fanien kanssa ja musta se on tosi hauksaa. Fanithan nämä äänestivät. Kiitos paljon, Isac kiitteli.