Koiran sinnikkyys palkittiin – hailelu sai kyytiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirat ovat hämmentäviä otuksia siinä mielessä, että niiden mielestä monet hassutkin asiat ovat aivan toteutettavissa. Kerroimme taannoin eräästä koirasta, joka yritti hypätä useiden metrien korkeuteen saadakseen suuhunsa puunoksan eräästä pihapuusta.

YouTube
YouTube

Nyt toinen ilman suhteellisuudentajua syntynyt lemmikkihurtta yrittää YouTube-videolla ahtaa itseään suurempaa täytettävää hai-lelua pieneen koppiinsa. Koira osoittaa sinnikkyyttä, mutta lelu ei vain mene halutulle paikalle, vaikka mitä tekisi.

Omistajalla riittää kyllä hauskuutusta, kun otus rynkyttää lelua kopin suuta vasten yrittäen pakottaa sen sisään. Se saa sen jo melkein kopin sisälle, kun video loppuu kesken. Ilmat ovat siinä vaiheessa jo lähteneet lelusta pihalle.