Tottelevaisempia koiria saa hakea – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläimet voi opettaa tunnistamaan nimensä ja jatkokoulutuksella eläimiä voi kouluttaa nimen avulla myös saapumaan luokse tai suorittamaan temppuja erilaisia äänenpainoja tai kädenliikkeitä apuna käyttäen. Koirat lienevät kaikista helpoimmat opetettavat, ja nyt nähdään 11 malliyksilöä.

YouTube
YouTube

Verkkovideolla on 11 koiraa, jotka odottavat lupaa päästä syömään. Tässä laumassa on täydellinen harmonia, jossa ihminen on pomo ja koirat tottelevat uskollisesti. Omistaja kutsuu kennelinsä syömään yksi kerrallaan ja on suorastaan uskomatonta, kuinka kiltisti jokainen haukku odottaa vuoroaan.

Ihmiset usein parjaavat koiria tai kissoja niiden huonosta käytöksestä, jos eläimet hyppivät, purevat tai raapivat. Usein syy on kuitenkin omistajassa, sillä lemmikit tarvitsevat hellyyttä, huolenpitoa, rajoja ja rakkautta sopivassa suhteessa. Ihminen on aina laumansa pomo ja hyvin koulutettu eläin tietää sen.