Poliisi julkaisi Justin Bieberin kuulusteluvideot – kuulustelija meni asiattomuuksiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

20-vuotias Justin Bieber kutsuttiin viime torstaina Miamiin poliisikuulusteluihin. Ne koskivat tapausta, jossa laulajan on väitetty neuvoneen henkivartijansa ottamaan yhteen valokuvaajan kanssa. Välikohtauksen aikana valokuvaaja Jeffrey Binion pahoinpideltiin.

Splash
Splash

TMZ-sivuston materiaalilla Justin suhtautuu röyhkeän itsevarmasti kuulustelutilanteeseen ja paparazzin asianajajaan. Bieber muun muassa vinkkaa kameralle session aikana ja teeskentelee myös nukahtavansa. Laulaja hermostuu ihan aiheesta, kun häneltä kysytään on-off -tyttöystävästä Selena Gomezista.

Paparazzi Jeffrey Binion haastoi taannoin Bieberin oikeuteen ja väitti, että eräs tämän henkivartijoista kuristi häntä ja varasti ammattilaisen kameran viime kesänä. Popparin kärsivällisyys näyttää olevan kuulustelutilanteessa kortilla, mutta voiko häntä syyttää siitä… Kuinka reagoisit itse vastaavaan piinapenkkiin?