Coca-Cola osoitti miksi virvoitusjuomia ei tule ryystää

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Häiritsevät äänet saattavat olla monen mielstä vähintään yhtä ärsyttäviä kuin valojen räpsyminen, kylkeen tökkiminen tai etovat hajut. Etenkin elokuvissa ihmisten tekemät äänet saavat monet raivon partaalle, kun vierustoveri rapistelee karkkipussia, kikattelee, pitää puhelimen näppäinääniä päällä ja ryystää virvoitusjuomaa.

YouTube
YouTube

Jo hyviin tapoihin pitäisi kuulua muiden ihmisten kunnioittaminen ilman, että heille tarvitsee asiasta erikseen mainita. Myös toisen rauhaa kunnioittava hiljaisuus kuuluu käytöstapoihin. Kaikki oman elämänsä sankarit eivät kuitenkaan ajattele asioita kuin omalta kantiltaan ja nyt Coca-Cola on osuvasti kampanjoinut hiljaisemman elokuvanautinnon puolesta.

He kuvasivat elokuviin saapuvia ihmisiä ja leikkasivat henkilöt ennen esityksen alkamista näytettyyn mainosvideoon. Elokuvateatterissa näytettiin mainiolla tavalla, miksi ihmisten kannattaisi opetella toimimaan hiljaisemmin paikoissa, joissa vaaditaan jonkinlaista vaitioloa ja keskittymisrauhaa.