Koululaisia ”kidutetaan” Justin Bieberin musiikilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kadanalaispoppari Justin Bieberin kuulusteluvideo levisi äskettäin verkossa. Siinä 20-vuotias tähti joutui asianajajan tenttiin, ja häneltä kyseltiin myös asiaan kuulumattomasti suhteesta Selena Gomezin kanssa. Oikeudenkäynti liittyy valokuvaaja Jeffrey Binioniin, jota Bieberin henkivartijan kerrotaan kuristaneen.

Poppi-Bieber näyttää vaihtuneen Gangsta-Bieberiksi, joten ei ihme, että nyt tähden musiikkia käytetään jo muutenkin. Amerikkalaiskoulussa tähden Baby-kappaletta on soitettu viikon ajan kovaäänisistä osana hyväntekeväisyyskampanjaa. Teninon lukio päätti, että soitto jatkuu niin kauan kunnes rahaa on kerätty Ghanan orvoille 500 dollarin edestä.

Koulun oppilaat eivät ole vaikuttuneita tilanteesta, vaan he ovat jo alkaneet vihata jokapäiväistä äänisaastetta. Rahaa on kerätty vasta hieman yli 300 dollarin edestä, joten musiikin arvellaan jatkuvan opinahjossa vielä jonkin aikaa.

– Jotkut meistä ovat tulossa kuuroiksi. Olen varma, että olen ottanut jo viisi ibuprofeenia tänään, kommentoivat oppilaat King 5 -sivustolle.