Jay-Z kieltäytyi ensin Kanye Westin bestmanin tehtävästä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanye West on ollut vuosia räppärikollegansa Jay-Z:n hyvä ystävä. Parivaljakko on pitänyt yhtä monien Westin sekoiluiden ja julkisten lausuntojen jälkeen. Bestmaniksi ryhtymistä musiikkimogulin täytyi kuitenkin pohtia kauemmin. Siihen on järkevä syy.

Jay-Z torjui ensin pyynnön, koska ei halunnut, että hänen perhettään kuvataan Kardashianien televisio-ohjelman kameroilla tilaisuudessa. Westillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin myöntyä.

– Lopulta Jay suostui yhdellä ehdolla. Hän ei halunnut, että missään vaiheessa realityohjelman kamerat kuvaisivat häntä, Beyonce-vaimoa tai Blue Ivy -tytärtä seremonian aikana, kertoi lähde blogisti Perez Hiltonille.

Äskettäin Kanye Westin ja Kim Kardashianin avioehto paljastui mediassa. Sopimuksessa lukee, että Kim tulee saamaan miljoona dollaria jokaiselta avioliittovuodelta. Korkeimmillaan summa on kuitenkin 10 miljoonaa dollaria. Radar Online -sivuston mukaan sopimus syntyi ilman draamaa.